18 Ekim 2007 Perşembe

FIRINDA ÇİPURA


MALZEMELER
2 adet çipura
1 adet kuru soğan
1 adet domates
tuz ,karabiber ve biraz zeytinyağ

HAZIRLANIŞI
Balıkları karın bölgesinden kesin temizleyin ve iyice yıkadıkdan sonra hafifce yağladığınız yada yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.Balıkların üzerine bıçakla derin bir kesik atın.Ay şeklinde doğradığınız soğanları tepsiye dizin birazda balıkların kestiğiniz karın bölgesine koyun.Domatesleri yuvarlak şekilde doğrayıp tepsiye dizin.Balıkların üzerine azıcık zeytinyağ gezdirin.Biraz tuz ve karabiber serperek 200 derecedeki fırına vererek üzerleri kızarınca fırından alın ve mevsim salatası ile birlikte servis yapın...

Afiyet olsun

1 yorum:

nino dedi ki...

canim valla pes bizdede balik vardi onceki gun :) hemdeeeeeee cipuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D pisti olmusuz lezizzzzzzzzzzzz yemeginizi afiyetle yemisinizdir ellerine saglik tatlim en sevdgim balik bu ara da :D tabii hamsiden sonra :P