4 Eylül 2007 Salı

FIRINDA LEVREK


MALZEMELER
3 adet Levrek
1 adet orta boy soğan
1 adet domates
1 adet limon
1 yemek kaşığı zaytinyağ ve karabiber

HAZIRLANIŞI
Levrekleri temizleyip güzelce yıkadıktan sonra fırın kabına alüminyum folyo serip biraz yağlayın.Soğanları halka şeklide dilimledikten sonra yarısını tepsinin altına döşeyin.Daha sonra balıkları dizin ve yeniden kalan soğanları yerleştirin.Halka şeklindeki limonları ve domatesleri dizdikten sonra balıkların üzerine çok az sıvı yağ ve karabiber gezdirin.200 derecedeki fırına verip pişirin.Yanınada bol yeşilliklerden oluşmuş bir mevsim salatası hazırlayabilirsiniz.

Afiyet olsun







2 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Sende aramıza hoşgeldinnn:)
İki mükkemmel görüntü, ikiside birbirinden süper. Ellerine sağlık canım
sevgiler LULU

NiNo dedi ki...

uyyyyyyyy usak geldi :) paluk varda pen olmamu :D canim ellerine saglik en sevdigim baliklardan levrek afiyet olsun size enfes olmus ellerine saglik canimcim