
MALZEMELER
2 adet tavuk göğüs eti
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Tahta şişler
2 adet tavuk göğüs eti
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Tahta şişler
HAZIRLANIŞI
Tavuk göğüs etlerini kare kare doğrayın. Zeytinyağına bulayıp çok az tuz serpin.Şişlere geçirin ve yaklaşık 220 derecedeki fırında pişene kadar kızartın.
Tavuk göğüs etlerini kare kare doğrayın. Zeytinyağına bulayıp çok az tuz serpin.Şişlere geçirin ve yaklaşık 220 derecedeki fırında pişene kadar kızartın.
Afiyet olsun



Balıklı gölde ağaçlar ve kuşların o güzel sesleri eşliğinde urfa kebap yemeden gitmek olmazdı..
Yemeğimizi yedik eee şöyle bi çarşıları dolaşma zamanı...
BAKIRCILAR ÇARŞISI...
Urfa denince akla gelen ilk şeylerden biri olan pul biber için oluşturulan
İsotçu Çarşısı'nın yanı sıra, neredeyse her meslek dalı için bir çarşı var şehirde.Bıçakçı, keçeci, kürkçü, çadırcı, kazancı, pamukçu ve koltukçu çarşıları bunlardan bazıları. Ama tüm bu çarşılar içinde en özel yere sahip olan bence Bakırcılar Çarşısı...

BAKIRCILAR ÇARŞISI...
Urfa denince akla gelen ilk şeylerden biri olan pul biber için oluşturulan
İsotçu Çarşısı'nın yanı sıra, neredeyse her meslek dalı için bir çarşı var şehirde.Bıçakçı, keçeci, kürkçü, çadırcı, kazancı, pamukçu ve koltukçu çarşıları bunlardan bazıları. Ama tüm bu çarşılar içinde en özel yere sahip olan bence Bakırcılar Çarşısı...
0 yorum:
Yorum Gönder