6 Mayıs 2007 Pazar

MANTAR SOTE

MALZEMELER
1 kg kültür mantarı
1 adet orta boy soğan
2 adet domates
3 kaşık sıvıyağ

HAZIRLANIŞI
Soğanları yemeklik doğrayıp yağ ile birlikte kavuralım.Daha sonra
yıkayıp küçük küçük doğradığımız mantarları içine atıp suyunu salıp
çekene dek pişirelim.Domatesleri rendeleyelim ve mantarların üzerine
ilave edelim.Biraz daha pişirelim ve biraz (yarım çay bardağı kadar)
sıcak su ilave edelim ve pişirelim altını kapadıktan sonra ılık servis
yapalım..

Afiyet olsun
özlem

2 yorum:

hanzade dedi ki...

güzel olmuş elelrine sağlık arkadaşım.bu yemeği sürekli yaparım.tesadüfen dolaşırken gördüm.

Adsız dedi ki...

yeşil biber ve sarmısak da olsa daha iyi olur