MALZEMELER(24 cm kelepçeli kalıp için)
2 yumurta
1 su bardağından biraz fazla tozşeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
4 yemek kaşığı tahin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un
ÜZERİ İÇİN
3 yemek kaşığı tahin3 yemek kaşığı şeker
HAZIRLANIŞI
Yumurta ve şekeri iyice çırpın.4 kaşık tahin ve diğer malzemeleri de ekleyip iyice karışana kadar çırpın ve kalıbı yağlayıp dökün. 3 kaşık tahini kekin üzerine gezdirin, şekeri de serpin. 180 derece ısıtılmış fırında pişirin.
19 Nisan 2007 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder